Capcom lover onlinestøtte

Capcom har bekreftet at både etterfølgeren til Resident Evil: Outbreak og Monster Hunter vil støtte nettspilling også i Europa.

Gode nyheter for norske PS2-eiere; Capcom har fortalt at Resident Evil: Outbreak File #2 vil komme med full onlinestøtte også i vår del av verden. Spillet gir deg rollen som en vanlig innbygger i Racoon City, hvor du må kjempe mot zombier og annet mutert svineri for å overleve. Fire personer må samarbeide om å komme seg ut av byen, og disse må fordele ammunisjon og annet innad i gruppen, sørge for å støtte hverandre i skuddvekslinger og hjelpe hverandre om noen skulle bli skadet.

Monster Hunter foregår i en fantasybasert verden full av monstre. Her er reglene for overlevelse enkle; enten jakter du, eller så blir du jaktet på. Spillerne må samarbeide i grupper på fire for å kjempe mot de mange beistene og oppnå mål som å forsvare byer fra monsterangrep. Capcom er tydelig fornøyd med å kunne tilby onlinespilling også for europeere:

- Prosessen har tatt lang tid og vært svært komplisert, men takket være hardt arbeid er vi nå i stand til å levere disse titlene med fullverdig onlinestøtte. Siden lanseringen i Japan har Resident Evil: Outbreak File #2 og Monster Hunter blitt svært populære, med tusenvis av spillere som konkurrerer på nettet, og vi håper på å kunne emulere denne suksessen i PAL-territoriene.

Siste fra forsiden