Capcom og Namco samarbeider om strategi-RPG

Det populære japanske spillbladet Famitsu har avdekket de første detaljene rundt et samarbeidsprosjekt mellom Capcom og Namco.

Spillet har fått navnet Namco x Capcom (som ærlig talt høres ut som et tåpelig navn for et spill, så vi får håpe at de finner på et nytt navn før det kommer på markedet), og utvikles av Monolith Soft - ikke utviklerne bak No One Lives Forever og F.E.A.R., men folkene bak Xenosaga og Baten Kaitos. Spillet kommer med et turbasert gameplay i typisk japansk rollespillstil, hvor karakterene navigerer seg gjennom et spillkart i 3D, og kjemper slagene i 2D.

Namco x Capcom foregår i en nær fremtid, hvor verden trues av en rift mellom dimensjonene. Denne riften tillater vesener fra ulike Namco og Capcom-universer å samles, og dermed møter vi karakterer fra spill som Soul Calibur, Tekken, Ghouls and Ghosts, Strider og Street Fighter. Spillets to hovedpersoner, Shaomu og Reiji, jobber for en organisasjon som har blitt opprettet for å bekjempe den nye trusselen, og i starten av spillet må de til Tokyo for å kjempe mot en invasjon fra Xenosaga-universet.

Når Namco x Capcom kommer til vesten (eller østen, for den saks skyld) vet vi ikke. Spillet utvikles for øyeblikket kun for PS2.

Siste fra forsiden