Project Resistance - trailer

Capcom viste omsider frem Resident Evil-sidespranget

I Project Resistance prøver én spiller å ta livet av fire andre.

Etter langt om lenge og lengre enn langt har Capcom omsider vist frem hva Project Resistance går ut på. Det Resident Evil-inspirerte spillet fikk sin første gameplay-trailer denne uken, og du kan ta en kikk på herligheten i videovinduet over.

Fire mot en

Spillere må unnslippe Umbrella-laboratoriet.
Capcom

Som utvikleren antydet tidligere denne uken, vil Project Resistance bli en flerspilleraffære hvor fire spillere jobber sammen om å unnslippe et Umbrella-laboratorium.

I veien venter horder med monstre, dødelige hindre og andre grusomheter, som alle styres av en femte spiller. «Mesterhjernen» får i oppgave å hindre de overlevende i å slippe unna, og kan styre kameraer, plassere feller og til og med ta direkte kontroll over vandøde, Lickers og til og med selveste Mr. X.

De overlevendes eneste sjanse er å jobbe sammen. Hver av figurene har unike egenskaper, som muligheten til å tåle mer juling, evnen til å hacke kameraer eller helbrede medspillere. Sammen må de komme seg gjennom laboratoriets ulike etasjer, mens de hele tiden kjemper mot klokka og den sikre død.

Lukket betatest

Mesterhjernen stikker kjepper i hjulene til de fire overlevende.
Capcom

Dersom dette høres interessant ut, og du liker lignende spill som Dead by Daylight eller Friday the 13th, har Capcom kunngjort en lukket betatest for spillet. Alle som vil kan stikke over til spillets nettsider, og registrere seg for sjansen til å være med på testing mellom 4. og 7. oktober.

Betatesten er kun tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One. Utvikleren har imidlertid kunngjort at spillet også vil lanseres på PC, men en endelig slippdato er foreløpig ikke bekreftet.

Stor usikkerhet rundt det neste spillet fra Resident Evil-skaperen.
Sjefen for Ghostwire: Tokyo har forlatt prosjektet »

Siste fra forsiden