Project Resistance

Se en hel kamp fra det nye Resident Evil-spillet

Capcom har sluppet lengre video fra spillet.

Etter det ble klart at Capcom har valgt en helt ny samarbeidsvri med sitt neste Resident Evil-spill er det nok mange som lurer på akkurat hvordan dette skal fungere i praksis. Det har vi omsider nå fått et grundigere innblikk i.

Capcom har sluppet en video på litt over 10 minutter som tar oss med på en hel omgang i Project Resistance.

I videoen jobber tre spillere jobber sammen for å unnslippe «Mastermind»-spilleren, som altså er i stand i til å styre kameraer, plassere feller og kontrollere og plassere fiendtlige skapninger rundt omkring i de ulike rommene.

Capcom

Skepsis blant spillere

Spillerne som samarbeider har forskjellige oppgaver underveis som må løses før man kan unnslippe områdene, noe Mastermind-spilleren må gjøre sitt beste for å hindre dem i.

Som vi meldte nylig er det mange spillere som forholder seg skeptiske til den nye retningen Capcom har valgt for Resident Evil, men utvikleren selv forsvarer valget sitt.

– Har sett mange folk som ikke er glade for at vi lager Project Resistance. Det er fullstendig legitimt at folk vil ha mer av kjerneopplevelsen fra Resident Evil 2 og 7. Min mening er at vi som selskap må fortsette å differensiere og forsøke å tilby nytt gameplay i tillegg til å raffinere opplevelsene folk forventer av oss, skrev produsent for Project Resistance Matt Walker på Twitter.

En lukket betatesting av spillet blir tilgjengelig fra 4. til 7. oktober på PlayStation 4 og Xbox One. Utvikleren har kunngjort at spillet også vil lanseres på PC, men en endelig slippdato foreligger verken på PC- eller konsollplattformene.

Les også: Nytt Terminator-spill lanseres i høst »

Siste fra forsiden