Project Resistance

Nytt Resident Evil-sidesprang byr på samarbeid for fire spillere

Se den første traileren for Project Resistance.

Mandag kunne Capcom offisielt avduke Project Resistance. Det Resident Evil-inspirerte sidespranget fikk sin første teaser-trailer, og som antydet tidligere ser spillet ut til å dreie seg om samarbeidsfokusert monsterslakt.

Videoen, som du ser over, viser fire overlevende på vei gjennom et slags laboratorium. Bak kulissene trekker en mystisk skikkelse i usynlige tråder, og sender ulike feller og skapninger fra Resident Evil-universet etter spillerne.

Monstrene varierer fra tradisjonelle vandøde til mer slitsomme «lickers» og den nærmest udødelige Mr. X fra Resident Evil 2. Av våpen stiller spillerne med balltrær, pistoler og hagler, og tilsynelatende får man oppgradere arsenalet underveis.

Det er naturlig å tro at spillopplevelsen vil gjenspeile det vi ser i traileren, og Capcom beskriver spillet som lagbasert overlevelsesgrøss. Flere detaljer om hva spillere kan forvente vil avsløres under Tokyo Game Show, som går av stabelen til helgen.

Utover dette har utvikleren enda ikke sagt stort om lanseringsplanene for Project Resistance. Noen dato er ikke bekreftet, men spillet kommer til PC via Steam, PlayStation 4 og Xbox One.

Stor usikkerhet rundt det neste spillet fra Resident Evil-skaperen.
Sjefen for Ghostwire: Tokyo har forlatt prosjektet »

Siste fra forsiden