Ghostwire: Tokyo

Hun sjarmerte alle i senk på E3 – tre måneder senere har Ghostwire: Tokyo-sjefen forlatt prosjektet

En av de som fikk mest oppmerksomhet under årets E3-messe i juni, ved siden av Keanu Reeves, var Ikumi Nakamura. Ikke bare hadde hun en minneverdig opptreden under Bethesdas konferanse, men spillet hennes – Ghostwire: Tokyo – virket også veldig spennende.

Tre måneder senere kommer imidlertid nyheten om at hun har forlatt prosjektet og utvikler Tango Gameworks. I en Twitter-melding kunngjorde hun selv at hun har takket for seg etter ni år som kreativ leder og kunstansvarlig hos studioet som er best kjent for The Evil Within-serien.

I en uttalelse til IGN bekreftet Bethesda, utgiveren av Ghostwire: Tokyo, at Nakamura ikke vil ha noen videre rolle på prosjektet. Hva det betyr for spillets fremtid er uvisst, men Tango har fortsatt studiosjef Shinji Mikami – mannen bak Resident Evil-spillene – til å ta over styringen.

Når sant skal sies vet vi ikke så veldig mye om Ghostwire: Tokyo heller. Teaser-videoen vi fikk servert på E3 introduserte en mystisk verden der uhyggelige skapninger får Tokyos befolkning til å forsvinne, mens en helt med pil og bue tar opp kampen for rettferdighet. Lanseringsplaner er ikke kunngjort.

Capcom jobber med mer Resident Evil.
Selskapet hinter om noe nytt for den uhyggelige serien »

Siste fra forsiden