Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo byr på kamper mot hodeløse skolebarn i ny trailer

Tango avslørte også mer om både helten og skurken i spillet.

Siden avdukingen av spillet i 2019 har Bethesda og utvikler Tango Gameworks sakte, men sikkert sluppet flere Ghostwire: Tokyo-detaljer. Torsdag dukket spillet opp igjen, med en trailer som viser både historieelementer og slåssing.

Akito blir delvis besatt av en ånd som gir ham mystiske krefter.
Bethesda

Videoen – som ligger i videovinduet over – begynner midt i den maskerte kjeltringen Hannyas angrep på Tokyo. Folk forsvinner sporløst i en mystisk tåke, men på av en eller annen grunn overlever helten Akito.

Han er imidlertid ikke alene, og i det berømte Shibuya-krysset støter han på alt fra ansiktsløse skikkelser i dress, ekle dukker inspirert av japansk kultur og – kanskje verst av alt – hodeløse skolebarn.

Foruten alle demonene som nå herjer i byen har Akito blitt «delvis besatt» av et slags åndevesen. De to må lære seg å jobbe sammen for å bekjempe ondskapen med et frenetisk kampsystem som stadig utvikler seg etter hvert som man kommer seg gjennom spillet.

Ghostwire: Tokyo utvikles av Tango Gameworks, det nye studioet til Resident Evil-pappa Shinji Mikami. Spillet ble opprinnelig avduket i 2019, og har vært gjennom flere forsinkelser siden. Ifølge traileren skal spillet ut på PC og PlayStation 5 en gang til våren, men en mer nøyaktig slippdato er enda ikke klar.

LES OGSÅ: Slik blir Alan Wake Remastered – se den første traileren »

Siste fra forsiden