Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo kommer til PC og PlayStation 5 i 2021

Ny trailer viser overnaturlig kamp i Tokyos gater.

Ghostwire: Tokyo var blant spillene Sony hadde med seg i sekken, da selskapet avduket kommende spill til PlayStation 5 på torsdag. Actionspillet skal offisielt lanseres en gang til neste år, men i mellomtiden har fans fått en fersk trailer å tygge på.

Spillere bruker overnaturlige evner til å bekjempe spøkelser i Tokyos gater.
Bethesda

Videoen – som du ser over – tar oss med til Tokyos gater, der onde ånder har invadert og bortført 99 prosent av byens innbyggere. Du er den eneste som kan redde dagen, og med hjelp av egne overnaturlige evner må du gå i gang med å banke opp spøkelsene én etter én.

Som utgiver Bethesda forteller stiller spillets ulike ånder med hver sine unike styrker og svakheter. Spillere må hele tiden tilpasse spillestilen sin basert på motstanden, og må oppgradere evnene sine for å takle nye utfordringer.

Ghostwire: Tokyo ble opprinnelig avduket på E3 2019. Spillet utvikles av Tango Gamework, under ledelse av Resident Evil-pappa Shinji Mikami.

Lanseringsvinduet er satt til en gang i 2021, på både PC og PlayStation 5. Konsolleksklusiviteten er riktignok bare en midlertidig greie, så her er det muligheter for en Xbox Series X-versjon etter hvert.

LES OGSÅ: Hun sjarmerte alle i senk på E3 – tre måneder senere har Ghostwire: Tokyo-sjefen forlatt prosjektet »

Siste fra forsiden