Resident Evil

Capcom hinter om nytt Resident Evil

Lekkasje tyder på samarbeidsmodus.

Nytt Resident Evil-spill skal snart kunngjøres. Skjermbildet er hentet fra nyversjonen av Resident Evil 2.
Capcom

Den store spillmessen Tokyo Game Show nærmer seg, og som seg hør og bør har det begynt å dukke opp hint om hva som venter oss av avsløringer på arrangementet. En av deltakerne blir et nytt Resident Evil-spill, viser det seg.

Capcom har avslørt via en egen hjemmeside og på den offisielle YouTube-kanalen for Resident Evil-serien at det vil komme en trailer for et «nytt prosjekt» den 9. september. YouTube-videoen er i skrivende stund fjernet.

Lekkede bilder

Prosjektet bærer den foreløpige tittelen Project Resistance, men utover dette foreligger det ennå ingen offisielle detaljer om det nye spillet, annet enn at det skal komme til PlayStation 4, Xbox One og på PC via Steam.

Som blant andre Eurogamer melder har imidlertid brukere på Reddit klart å hente ut miniatyrbilder fra YouTube-lenken og lagt dem ut på Twitter. De gir oss noen uoffisielle indikasjoner.

Utfra disse bildene å dømme ser det ut til at en samarbeidsmodus med fire spillere står sentralt i det nye spillet, uten at dette på noe måte er bekreftet.

Det seneste spillet i serien er Resident Evil 7: Biohazard, som kom ut i 2017 til gode anmeldelser, også her på verket, hvor vi klasket til med 9 av 10 poeng. Siden den gang har vi fått en nyversjon av Resident Evil 2, som også ble bejublet av kritikerne – selv om den fikk en litt mer moderat mottakelse på Gamer.no.

Les også: Nytt skrekkspill fra Resident Evil-skaperens studio »

Siste fra forsiden