Terminator Resistance

Nytt Terminator-spill lanseres i høst

Se traileren fra Terminator Resistance.

I likhet med mange andre spill som er basert på filmuniverser har heller ikke Terminator-spillene som er lansert hittil satt et stort fotavtrykk i spillindustrien, men nå er det noen som prøver seg igjen.

Et nytt spill som finner sted i James Camerons berømte robot-apokalypse er nemlig på vei. Terminator Resistance, som spillet heter, slippes til PlayStation 4, Xbox One og PC den 15. november. Traileren ser du øverst i artikkelen.

Kjent setting

Terminator Resistance er et førstepersons skytespill som utvikles av studioet Teyon og utgis av relativt ukjente Reef Entertainment.

Reef Entertainment

I spillet deltar man i fremtidskrigen mot maskinene som vi får et glimt av i begge de to første Terminator-filmene, i et post-apokalyptisk Los Angeles cirka 30 år etter «dommens dag» fra Terminator 2.

Man inntar rollen som Jacob Rivers, en soldat i John Connors motstandskrig som er blitt valgt ut som mål av Skynet. Maskinene man møter omfatter både den kjente T-800-modellen fra filmene, i tillegg til en rekke helt nye varianter

Ifølge utgiveren byr spillet både på skyting, sniking og mulighet til å øke ferdighetsnivåer underveis. Handlinger man foretar skal også kunne påvirke historien, loves det.

Les også: Spillere er skeptiske til det nye Resident Evil-spillet – slik svarer Capcom »

Siste fra forsiden