Catherine, møt Katherine

Nettet snører seg sammen når ny trailer avdekker trekantdrama i snuskete japansk skrekkspill.

Da den første traileren til Catherine dukket opp var det ikke lett å si om spillet prøvde å være sexy eller bare guffent. Uhyggelige drømmesekvenser blandet med hete scener mellom hovedpersonen Vincent og den yppige Catherine gjorde det vanskelig å vite nøyaktig hva spillet prøvde å være. Ifølge utviklerne selv er det snakk om en helt ny sjanger.

Traileren bestod hovedsaklig av animasjon, og det var minimalt med informasjon om hvordan actionsekvensene skulle utspille seg. Etter at nok en trailer for spillet dukket opp er det ikke bare Catherine som er mystisk; det er stadig en aldri så liten gåte hva spillet egentlig går ut på. En ting er i alle fall sikkert; Atlus har fått med seg at sex selger.

Hvis du etter å ha sett den første traileren trodde at Vincent var en uerfaren og forsagt fyr som ble hjelpesløst forført av den onde sexdemonen Catherine, kan den nye traileren også avsløre at Vincent er en skitten, utro tølper som allerede er i et forhold med en kvinne ved navn ... Katherine.

Katherine (med K) er Vincents 32-år gamle barndomsvenninne som han har vært sammen med i fem år. Hun dukket så vidt opp i den første traileren uten noen videre introduksjon. Det skal ikke utelukkes at dramalamaen titter frem når Katherine mistenker at Vincent skjuler noe for henne og i tillegg antyder at hun er gravid. Atlus er greie nok til å vise hvordan man går frem for å bli det også, og ser ikke ut til å spare på nakenscenene.

Vincent ender opp med å ha en one-night stand med Catherine, som ser ut til å være lykkelig uvitende om at han har en kjæreste fra før av. Hvordan dramaet utspiller seg skal være opp til spilleren – spillet har flere ulike avslutninger som påvirkes av valgene man tar underveis.

Hvorvidt Catherine er interessant som spill er vanskelig å si når japanerne (ikke helt uvanlig) nekter å vise oss action, men man skal ikke se bort ifra at det surrealistiske skrekk-sex-universet vil pirre nysgjerrigheten hos mange uansett.

Den noe kryptiske og smått forstyrrende traileren kan sees med engelsk tekst her:

(Kilder: andriasang.com, psxextreme.com)


Les også: Let's talk about sex
Les også: Anmeldelse: Sexy heksekunster
Les også: Dead or Alive er ikke porno

Siste fra forsiden