Chinatown Wars til Iphone

Endelig er den håndholdte GTA-versjonen tilgjengelig også til Iphone.

Original sak:

Tross skuffende salgsresultater for Rockstars Grand Theft Auto: Chinatown Wars på Nintendo DS har spillgiganten nå sluppet en versjon til Iphone. Ifølge Gamerankings innehar spillet en gjennomsnittlig score på 93.52 prosent, noe som er det høyeste et DS-spill noensinne har fått. Spillet har også fått strålende kritikk for den forbedrede PSP-utgaven, og nå har altså turen kommet til Apple-produktene.

Du spiller Huang Lee, som ankommer Liberty City for å levere sverdet til hans avdøde far til familiens nye overhode, hans onkel. Etter å ha blitt hentet på flyplassen blir sjåføren hans drept og Lee blir dumpet i sjøen, antatt død. I tillegg stikker skurkene av med sverdet som han skulle overrekke til onkelen.

Dette legger anslaget for en hevnfylt reise. I kjent Grand Theft Auto-stil må Lee gjøre diverse små og store jobber for fremstående personer i byens kriminelle miljø for å holde familiens rykte ved like, samt jobbe seg mot å få tilbake sverdet som ble stjålet fra han.

Versjonen til Iphone er tilgjengelig akkurat nå, til en pris på litt under 100kr, ifølge Spelfeber.

Oppdatering:

Det viser seg nå at spillet ikke er tilgjengelig i Norge helt enda og at prisen vil bli litt lavere enn først antatt, antageligvis 55 kroner. Takk til forumbrukere for informasjon!

Siste fra forsiden