Chronicles of Riddick til PS2?

Eurogamer hevder å ha fått bekreftelse om at Starbreeze jobber med en PS2-versjon av dette svært kritikerroste Xbox-spillet.

Xbox-spillet Chronicles of Riddick har for øyeblikket kun blitt utgitt i Nord Amerika, og det har til nå kun høstet lovord av en samlet amerikansk spillpresse. Den europeiske lanseringen av spillet skal etter planen komme i august. Nå hevder det britiske nettstedet Eurogamer at Starbreeze jobber med en PS2-versjon av spillet. De forteller at en britisk ansatt i Vivendi har bekreftet at han har spilt en PS2-versjon som inneholdt tre brett.

Vivendi nekter å uttale seg om saken (noe som i seg selv kan tolkes som et tegn på at Eurogamer sin kilde er troverdig), men ryktene vil ha det til at PS2-versjonen vil komme i salg i tid til julerushet. Videre spekulerer artikkelen i hvordan PS2-maskinen skal takle et såpass grafisk avansert spill som dette. Chronicles of Riddick må sies å være et av de mest imponerende spillene på Xbox-plattformen, og det vil derfor bli spennende å se hvordan en eventuell PS2-versjon blir i forhold.

Siste fra forsiden