Civilization VI-demo lar spillere legge en liten del av verden for sine føtter

En gratisprøve for strategispillet er tilgjengelig nå.

2K Games

2K Games har lansert en demo for Civilization VI, som lar spillere prøvekjøre strategispillet før et eventuelt kjøp. Demoen kan lastes ned gratis via spillets Steam-side, der man trykker på knappen merket «Last ned demo for PC» på høyre side.

Demoen gir en liten smakebit på alt Civilization VI har å by på.
2K Games

Prøveversjonen av Civilization VI gir tilgang på én kampanje, der man spiller som keiser Qin Shi Huang av Kina, på et lukket kart som inkluderer USA, Egypt og Sumeria. I tillegg kan man få en innføring i spillet gjennom opplæringsmodusen, som spilles med Sumeria og Egypt.

Både kampanjen og opplæringen er begrenset til 60 runder i demoen. Når man går tom for trekk får man muligheten til å kjøpe spillet, eller man kan spille demoen igjen så mange ganger man måtte ønske.

25 år med Civilization

Civilization VI ble lansert i oktober 2016, 25 år etter den populære strategiserien for første gang så dagens lys. Spillet introduserte flere nye mekanikker og endringer til serien, som ifølge vår anmelder løftet Civilization VI hakket over sine forgjengere:

– Civilization VI gjør nemlig så godt som alt bedre enn sine forgjengere. Kampene mellom enhetene er mer spennende å følge med på en før, og taktiske forbedringer som gjør at man kan bruke den samme enheten på forskjellige måter etterhvert som man gjør teknologiske fremskritt endrer måten man kjemper på. Tidsepokene går unna i en fei, men måten man utvikler riket sitt på via teknologi og politiske fremskritt fungerer til syvende og sist svært godt. Byutviklingsmekanikkene er bedre enn noen sinne med innføringen av distrikter, og aldri før har det føltes så digg å bygge opp en egen sivilisasjon fra bunnen av, skrev Andreas Bjørnbekk.

Civilization VI var ett av de mest innbringende spillene i 2016.
Se hvilke andre spill som tjente godt i fjor »

Siste fra forsiden