Det absurde «claymation»-eventyret Armikrog lanseres snart
(Bilde: Pencil Test Studios)

Det absurde «claymation»-eventyret Armikrog lanseres snart

Den åndelige oppfølgeren til Neverhood får dessuten PlayStation 4-versjon.

Et av spillene som hadde suksess i den store Kickstarter-bølgen i 2012 og 2013 var Armikrog, et «claymation»-eventyr fra skaperne av Earthworm Jim og Neverhood. 

Slik kan man også lage spillgrafikk.
Slik kan man også lage spillgrafikk.Bilde: Pencil Test Studios

Spillet følger en romfarer ved navn Tommynaut. Han krasjlander på en merkelig planet sammen med sin blinde, snakkende hund Beak-Beak. Her blir de to heltene fanget i en festning ved navn Armikrog.

Fått utgiver

Nå har Armikrog fått en utgiverpartner, samt et utgivelsesvindu. Spillet vil gis ut av Versus Evil, og kommer tidlig neste år. I tillegg til de tidligere annonserte versjonene for PC, Mac og Linux kommer det til PlayStation 4 omtrent samtidig.

«Konseptkunst».
«Konseptkunst».Bilde: Pencil Test Studios

Spillet blir proppfullt av humor, og får skuespillere som Jon Heder (fra Napoleon Dynamite), Michael J Nelson (fra Mystery Science Theatre 3000) og Rob Paulson (Pinky i Pinky and the Brain).

Utgiver Versus Evil mener det ikke finnes noen spill helt som Armikrog, og mener at spillets håndlagde grafikk vil være med å trekke spillerne inn i eventyret.

Armikrog blir sannsynligvis ikke det eneste eventyrspillet fra Kickstarter-bølgen som lanseres tidlig neste år. Antakeligvis kommer også del to av Double Fines Broken Age på samme tidspunkt.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen