Clive Barker med demonisk grøsser

Forfatteren, regissøren og spilldesigneren Clive Barker jobber med et nytt grøsserspill i samarbeid med Bloodrayne-skaperne Terminal Reality.

Clive Barker's Undying er et av tidenes mest vellykkede grøsserspill, og nå er den kjente regissøren tilbake i spillbransjen. Han og Terminal Reality er i full gang med produksjonen av Demonik, et nytt grøsserspill som skal gis ut av Majesco og Tiger Hill i 2006.

Barker forteller at Demonik vil bli en intens spillopplevelse, og sier også at han har det veldig morsomt med å gjøre spillets mytologi rikere og finpusse de mange spillkarakterene. I tillegg lover han å gjøre det hele til en mørk og svettefremkallende opplevelse.

I forhold til selve gameplayet er det klart at Demonik vil bli et tredjepersons spill med fokus på action. Du får rollen som den ultimale slemmingen og benytte deg av en mengde innovative og spektakulære krefter for å spre død og ødeleggelse rundt deg.

Det er ikke klart hvilke plattformer spillet kommer til, men vi vil komme tilbake med mer informasjon så snart vi får den.

Siste fra forsiden