Colin McRae bak rattet igjen

Codemasters har kunngjort et nytt Colin McRae Rally-spill, samt nytt innhold for Race Driver 2006 for PSP.

Den skotske rallyføreren Colin McRae får et nytt spill i 2007. Spillet, som for øyeblikket går under navnet CMR'07, er under utvikling eksklusivt for neste-generasjons plattformer. Codemasters forteller at det blir det mest varierte McRae-spillet til nå, og i tillegg til vanlige rallykonkurranser vil spillerne få prøve andre rallydisipliner, som "hill climbing" og rallycross.

Codemasters forteller at spillet vil tilby enorm variasjon, og at det har blitt utviklet spesielt med tanke på at nye spillere lett skal kunne sette seg bak rattet og oppnå gode tider. Samtidig lover de svært utfordrende konkurranser, også for Colin McRae-veteraner. Spillet kommer også med offisielle bilmodeller og ekte baner fra hele verden.

Den britiske utgiveren har også kunngjort at PSP-spillet Race Driver 2006 (som etter planen skal lanseres i slutten av måneden) kommer med et helt nytt mesterskap; Trans World Cup. Her fokuseres det på mye action innenfor korte tidsrom, slik at det passer perfekt for spilling på bussen og slikt.

Mesterskapet kommer med en rekke forskjellige utfordringer og tester, slik som "bring it home", hvor du får kontroll over en sterkt skadet bil noen få runder før mål, og må sørge for at den fungerer lenge nok til å krysse målstreken. I andre utfordringer fokuseres det på å utføre stunts eller holde den perfekte racinglinjen i en hel runde.

Siste fra forsiden