Tomb Raider i ny drakt?

Comeback

Neste år kan vi få se Lara Croft sprade rundt på en stillehavsøy.

Det er vel i grunn ingen spillheltinner som er mer ikoniske enn Tomb Raider-seriens Lara Croft. Posisjonen hennes ser likevel ut til å ha blitt noe svekket med årene, skal man dømme etter salgstallene og anmelderstandens tilbakemeldinger.

Da passer det nok bra at utgiver Eidos, som sitter på rettighetene til den spreke dama, ser ut til å gjøre et forsøk på å revitalisere serien igjen med et nytt spill. Det melder Eurogamer, som har lest det den siste utgaven av spillbladet PC Gamer.

Lara Crofts seneste rolle er i årets The Guardian of Light, som har høstet svært god kritikk.

I motsetning til de noe trange og mer lineære spillene som tidligere har preget serien skal dette angivelig by på en langt mer åpen opplevelse, og være satt til en japansk stillehavsøy. Det kommende spillet skal også ha mer åpne gåter som kan løses på flere måter.

Vi vil også få se en yngre og mer uerfaren Lara Croft, ettersom spillet gjør et poeng ut av å utforske gravplyndrerens opphav.

Det er ikke kjent hvem som skal utvikle dette spillet, ei heller hva det skal hete, men det skal visstnok komme til jul neste år og kunne glede både PlayStation 3-, Xbox 360- og PC-eiere.

Vi fikk også en smakebit på Tomb Raider tidligere i år, med sommerens kritikerrosteLara Croft and The Guardian of Light som i utgangspunktet var Xbox 360-eksklusivt men også treffer PlayStation Store og Steam i disse dager.

Hva om det fantes en side som fortalte deg om alle de herlige titlene som kommer ut i tiden fremover? Vel, det gjør det. Ta en titt på Spillkalenderen vår!

Siste fra forsiden