Company of Heroes 3 - utsatt

Company of Heroes 3 utsettes til neste år

Utvikleren trenger mer tid til finpuss.

Sega

Sega og utvikler Relic Entertainment har utsatt lanseringen av Company of Heroes 3. Spillet skulle egentlig ut 17. november i år, men er nå flyttet til 23. februar 2023.

I en melding på Twitter skriver Relic at spillet rett og slett trenger mer tid i ovnen. Det etter tilbakemeldinger fra spillere etter flere runder med testing.

– Idet vi nærmer oss 17. november-lanseringen for Company of Heroes 3, har teamet vårt besluttet at spillet ikke helt når opp til våre spilleres eller vår egen høye standard. Det er fortsatt feil å luke ut, piksler å polere, spilling å justere og tilbakemeldinger å ta tak i.

Utvikleren erkjenner at folk er utålmodige etter å få spillet i henda, men mener likevel at utsettelsen er den beste løsningen for spillet og for fansen.

Det tredje hovedinnslaget i Company of Heroes-serien finner sted under andre verdenskrig, og strekker seg gjennom Europa og Nord-Afrika. Utvikleren har lovet en retur til seriens røtter, med mekanikker hovedsakelig hentet fra det opprinnelige Company of Heroes og ulike justeringer basert på tilbakemeldinger fra fans.

LES OGSÅ: Skull and Bones utsettes igjen »

Siste fra forsiden