Company of Heroes 3

Company of Heroes 3 drar i gang flerspillertesting

Dørene åpnes for alle tirsdag kveld.

Company of Heroes 3-utvikler Relic Entertainment har kunngjort en ny runde med testing for det kommende strategispillet. Denne gangen er det flerspillerdelen som skal i ilden, og alle som vil får sjansen til å delta.

Company of Heroes 3.
Sega

Om du allerede var med på alfatesten får du automatisk innpass til den nye testrunden. For alle andre er det bare å registrere seg via spillets nettsider. Etter du har koblet til en Steam-konto vil flerspillertesten dukke opp i Steam-biblioteket ditt.

Som utviklerteamet forklarer varer testen fra 18:00 på tirsdag 30. november til 05:00 tirsdag 7. desember. Forhåndsnedlasting av testversjonen er allerede tilgjengelig nå.

I løpet av testfasen får spillere prøve seg som enten amerikanske eller tyske styrker. Det blir mulig å spille mot andre spillere, eller mot datastyrt motstand for den som heller ønsker seg det.

Company of Heroes 3 ble opprinnelig avduket i sommer, og skal etter planen slippes mot slutten av 2022. Spillet legger slagene til Italia og Nord-Afrika under andre verdenskrig, og skal ifølge Relic by på en retur til seriens røtter.

Mer Total War: Warhammer er også på vei.
Seriens tredje og siste spill kommer i februar »

Siste fra forsiden