Company of Heroes 3

Nå kan du prøve Company of Heroes 3s flerspillerkamper

Relic er i gang med nok en testrunde før neste måneds lansering.

Sega

Etter en utsettelse på tampen av 2022 skal Company of Heroes 3 nå lanseres 23. februar. De som vil kan riktignok teste opplevelsen allerede nå, i en teknisk test av spillets flerspillersystemer.

Company of Heroes 3.
Sega

Testen er åpen for alle, og det er bare å hive seg på via Steam. Alt du må gjøre er å gå til Steam-siden for Company of Heroes 3 og trykke på knappen «Request Access» eller «Be om tilgang». Testen er allerede i gang og holder det gående til 19:00 på mandag 16. januar.

Som utvikler Relic skriver gir testen tilgang på en innledende veiledning for de som ikke har spilt før. Deretter kan man prøve seg på kamper for en mot en, to mot to, tre mot tre eller fire mot fire.

Åtte kart er tilgjengelige, som varieres basert på hvor mange spillere som er med. Spillere kan prøve seg på fire forskjellige fraksjoner; nemlig US Forces, Wehrmacht, British Forces og Deutsches Afrikakorps.

Det tredje hovedinnslaget i Company of Heroes-serien finner sted under andre verdenskrig, og strekker seg gjennom Europa og Nord-Afrika. Utvikleren har lovet en retur til seriens røtter, med mekanikker hovedsakelig hentet fra det opprinnelige Company of Heroes og ulike justeringer basert på tilbakemeldinger fra fans.

LES OGSÅ: Nytt konseptbilde fra flerspillerspillet basert på The Last of Us »

Siste fra forsiden