Company of Heroes 3 - dato

Company of Heroes 3-datoen er satt

Du kan teste spillets første oppdrag allerede nå.

Sega og Relic Entertainment har satt offisiell slippdato for Company of Heroes 3. Sanntidsstrategispillet kommer til PC den 17. november 2022, meldte utviklerteamet denne uken.

Det tredje hovedinnslaget i serien finner sted under andre verdenskrig, og strekker seg gjennom Europa og Nord-Afrika. Utvikleren har lovet en retur til seriens røtter, med mekanikker hovedsakelig hentet fra det opprinnelige Company of Heroes og ulike justeringer basert på tilbakemeldinger fra fans.

Test denne uken

Mission Alpha-testen er tilgjengelig nå.
Sega

Samtidig åpnet Relic dørene for at fans skal få teste det første oppdraget i spillets nordafrikanske kampanje.

Alle som vil kan registrere seg via utviklerens nettsider. Etter du har koblet til Steam-kontoen din er det bare å laste ned og hive seg ut i krigen som Det tyske Afrikakorpset.

Mission Alpha – som Relic kaller testen – inkluderer blant annet den nye funksjonen kalt Full Tactical Pause. Denne lar deg sette spillet på pause midt i kampens hete, slik at du kan gjøre mer kalkulerte vurderinger og takle slagene i det tempoet som passer for deg.

Testen er tilgjengelig frem til 18:00 på tirsdag 19. juli. Du kan lese mer om systemkrav, kjente problemer og hvordan du får lastet ned på spillets nettsider.

LES OGSÅ: EA ruster opp for å lage Battlefield med enspillerkampanje »

Siste fra forsiden