Conan Chop Chop

Conan Chop Chop utsatt igjen

Arbeidet med å legge inn nettbasert flerspiller tar litt lenger tid enn ventet.

Funcom

Conan Chop Chop, actionspillet fra Funcom og utvikler Mighty Kingdom, vil likevel ikke rekke sin planlagte lanseringsdato. I en pressemelding forteller Funcom at 25. februar ikke lenger gjelder, og i stedet kommer spillet i løpet av årets andre kvartal.

Conan Chop Chop byr på frenetiske kamper for én til fire spillere.
Funcom

Ifølge pressemeldingen er det arbeidet med nettbasert flerspiller som krever litt mer tid enn opprinnelig ventet. Muligheten til å spille med andre over nettet ble først lagt til i fjor, etter stor etterspørsel blant fans, og funksjonen trenger enda noen justeringer.

– Vi er nesten ved målstreken. Den ekstra tiden går med på å sørge for at spillet er optimalisert for nettbasert flerspiller, og for å gi oss sjansen til å finpusse litt her og der. Det handler i hovedsak om å få den siste Chop-en på plass, uttalte Mighty Kingdom-sjef Philip Mayes.

Morsom actionfest

Conan Chop Chop ble først kunngjort 1. april 2019. Gitt valget av dato og den svært tøysete traileren som fulgte med, gikk folk naturlig nok ut ifra at det var snakk om en aprilspøk. Det var det imidlertid ikke, og noen måneder senere kunne Funcom stolt bekrefte at Chop Chop var et ekte spill.

Vi tok en kikk på spillet i fjor, og lot oss sjarmere av både humoren og de heseblesende monsterkampene – som kan oppleves alene eller sammen med opptil tre andre.

– Selve spillet byr på grei underholdning, der du utforsker en tilfeldig generert verden og dasker til monstre til du blir gul og blå på tommelen. Som med mange andre samarbeidsfokuserte spill vil jeg påstå at Conan Chop Chop gjør seg bedre sammen med en kompis eller tre, men om du vil føle deg stor og sterk og samtidig mestre saftige utfordringer er det nok å sette fingrene i alene også, konkluderte undertegnede den gang.

Conan Chop Chop kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Det er en tid for utsettelser i spillbransjen.
Cyberpunk 2077 kommer nå først i september »

Siste fra forsiden