Conan Chop Chop

Conan Chop Chop har endelig hakket seg frem til en lanseringsdato

Aprilsnarrspillet fra Funcom kommer neste måned.

Funcom

Conan Chop Chop begynte sine dager som en aprilspøk fra Funcom, før det ble klart at det var et ekte spill. Målet var opprinnelig lansering høsten 2019, men utvikler Mighty Kingdom støtte på problemer og spillet ble utsatt igjen og igjen.

Nå ser det omsider ut til at alt er klart.

Conan Chop Chop kommer i mars.
Funcom

Neste måned

Via Conan Chop Chops nettsider melder Funcom at slippdatoen er satt til 1. mars. Før den tid – nærmere bestemt 21. februar – skal en demoversjon av spillet ut, i forbindelse med Steam Next Fest.

Dermed blir det ikke lenge til vi får se hva det er Mighty Kingdom har puslet med siden sist vi hørte noe fra Conan Chop Chop. Støtte for nettbasert flerspiller, hvis inkludering sto for minst én av spillets utsettelser, er i hvert fall på plass.

Ellers byr Conan Chop Chop på actiongalskap og utforsking av en tilfeldig generert verden for en til fire spillere. Vi testet opplegget tilbake i 2019, og kom fra det med et stort sett positivt inntrykk.

– Selve spillet er byr på grei underholdning, der du utforsker en tilfeldig generert verden og dasker til monstre til du blir gul og blå på tommelen. Som med mange andre samarbeidsfokuserte spill vil jeg påstå at Conan Chop Chop gjør seg bedre sammen med en kompis eller tre, men om du vil føle deg stor og sterk og samtidig mestre saftige utfordringer er det nok å sette fingrene i alene også, skrev undertegnede den gang.

LES OGSÅ: Det første Dune-spillet fra Funcom blir et sanntidsstrategispill kalt Spice Wars »

Siste fra forsiden