E3 2019 - Conan Chop Chop

Funcoms aprilspøk var ingen spøk – nå kommer Conan Chop Chop

Tidligere i år kunngjorde Funcom et nytt spill kalt Conan Chop Chop. Problemet var bare at datoen var 1. april, og takket være en noe tøysete trailer trodde alle naturlig nok at kunngjøringen bare var en spøk.

Conan Chop Chop var ingen aprilspøk.
Funcom

Og det var selvfølgelig Funcoms plan hele tiden, for på PC Gaming Show på mandag kunne det norske selskapet overraske med nyheten om at det slettes ikke var noen spøk.

Conan Chop Chop er ekte, og det kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 3. september i år.

Roguelike-action

I Conan Chop Chop løper stormer spillere rundt som en strekmannversjon av spillets titulære muskelbunt. Spillet beskrives som et actioneventyr med såkalte «roguelike»-elementer, der man må takle utallige farer i ulike omgivelser.

Spillere kan Chop Chop-e enten alene eller sammen med opptil tre venner. Ifølge utvikler Mighty Kingdom får man velge mellom flere forskjellige helter, inkludert Conan, som man får utstyre med ulike våpen basert på ønsket spillestil.

I kjent Diablo-stil feier man gjennom brutale områder, stappfulle av både små og store fiender. Ved å komme seg gjennom får man sanke både utstyr og penger, som man igjen bruker for å kjøpe seg mer utstyr slik at man kan takle enda tøffere grotter.

Du kan se litt av opplevelsen i den nye traileren for spillet i videovinduet øverst i artikkelen.

På vår samleside for E3 2019 finner du flere nyheter fra messa »

Siste fra forsiden