Conan Chop Chop - dato

Funcom har satt ny dato for Conan Chop Chop

Kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Switch i februar.

Det sjarmerende actioneventyret Conan Chop Chop kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch 25. februar. Det melder utgiver Funcom i en ny trailer for spillet – som du kan se over.

Conan Chop Chop.
Funcom

Spillet som begynte sine dager som en aprilspøk skulle opprinnelig slippes i september. Utvikler Mighty Kingdom valgte imidlertid å utsette lanseringen for å introdusere nettbasert flerspiller, en mye etterspurt funksjon blant spillets fans.

Conan Chop Chop lanseres dermed med muligheter for både nettbasert og lokal flerspiller for opptil fire spillere. Funcom påpeker også at du kan spille for deg selv om du vil.

Underholdende action

I Conan Chop Chop vandrer spillere gjennom en tilfeldig generert verden, spekket med ulike fiender og andre farer. På leting etter ulike grotter med sjefsfiender å beseire kan man oppgradere spillerfigurens utstyr og egenskaper. Dør du er det imidlertid «game over», og du blir nødt til å starte helt forfra igjen.

Vi fikk prøve Conan Chop Chop på årets PAX Australia-messe, der vi kom fra det med et positivt inntrykk. Undertegnede ønsket seg riktignok en litt bedre balansering av spillets vanskelighetsgrad, og det gjenstår å se hva teamet har fått til siden den gang.

Les hele sniktitten på Conan Chop Chop her »

Siste fra forsiden