Conan Exiles har allerede tjent inn utviklingskostnadene

Funcom-spillet har solgt over 300 000 kopier på én uke.

Funcom

En uke etter Early Access-lanseringen av Conan Exiles har overlevelsesspillet allerede tjent inn samtlige kostnader knyttet til utviklingen. Det forteller Funcom i en pressemelding.

Conan Exiles har enda et stykke å gå før spillet når målstreken.
Funcom

Ifølge utvikleren har Conan Exiles så langt solgt mer enn 320 000 kopier, og spillet ligger fortsatt nær toppen på Steams bestselgerliste. Dermed er prosjektet på god vei mot å nå målene Funcom satte før lanseringen av spillet:

– Selskapet mener dette er et klart tegn på at det tidligere nevnte målet om å bli et av de ti beste nettbaserte åpen verden-spillene på Steam innen ett år vil bli nådd, skriver Funcom i pressemeldingen.

Mye jobb gjenstår

Tross den vellykkede lanseringen kan ikke Funcom nyte seieren helt enda, da det enda gjenstår mye jobb. Fremover vil utvikleren fortsette å snekre på spillet, og jobbe mot en endelig lansering:

– Utviklerteamet vil fortsette å jobbe med Conan Exiles og tilby nødvendig teknisk støtte og ytterligere innhold som del av Early Access-planen. Vi skal sørge for at alle tekniske problemer blir rettet opp og at spillernes ønsker blir oppfylt slik at spillet oppnår en positiv mottakelse før vi lanserer fullversjonen på PC, forklarer Funcom.

Videre forteller utvikleren at arbeidet med Game Preview-utgaven for Xbox One går som planlagt, og at utviklingen av PlayStation 4-utgaven vil begynne senere i år.

Den store pågangen har overgått Funcoms forventninger.
Conan Exiles gikk til topps på Steam, noe som skapte hodebry for utvikleren »

Siste fra forsiden