Conan Exiles - Treasures of Turan

Conan Exiles med ny utvidelse og sesongpass

Funcom lover flere innholdspakker for 2019.

Mandag lanserte Funcom en ny utvidelse for Conan Exiles, kalt Treasures of Turan. Pakken introduserer en ny kultur til overlevelsesspillet, med haugevis av nye gjenstander å bygge, oppdage og leke med.

Treasures of Turan frisker opp spillets utseende, med blant annet nye bygninger.
Funcom

I en pressemelding for utvidelsen frister Funcom med blant annet 15 biter med rustning, 39 bygninger og ni våpen. Treasures of Turan er foreløpig kun tilgjengelig for kjøp for PC- og PlayStation 4-spillere, mens de på Xbox One må vente enda noen dager.

Mer innhold i vente

Ved siden av utvidelsen slapp utvikleren også et nytt sesongpass for Conan Exiles. Spillere som kjøper dette vil få tilgang på fire store tilleggspakker – inkludert nevnte Treasures of Turan – som etter planen vil lanseres i løpet av 2019.

Hva de neste pakkene byr på er foreløpig uvisst, men Funcom har avslørt navnene så det er fritt frem for å spekulere. Riders of Hyboria er først ut, etterfulgt av Blood and Sand, mens Mysteries of Acheron runder av innholdsåret.

Sesongpasset er tilgjengelig nå for spillere på PC og PlayStation 4, og kommer snart til Xbox One. Datoer for hver av pakkene er fortsatt ikke bekreftet.

Conan Exiles har gjort det svært godt for Funcom, og early access-salget fra tidlig i 2017 reddet det norske selskapet fra konkurs. Vår anmelder var godt fornøyd med spillets endelige lansering i våren 2018, og siden den gang har utvikleren fortsatt å snekre på opplevelsen.

Funcom har også mye annet på gang.
Selskapet skal blant annet lage tre nye Dune-spill »

Siste fra forsiden