Conan Exiles: Isle of Siptah

Stor Conan Exiles-ekspansjon lanseres neste uke

Isle of Siptah introduserer et nytt område, flere monstre å bekjempe og mer å bygge.

Torsdag dro Funcom sløret av Isle of Siptah, en omfattende utvidelse til Conan Exiles. Pakken introduserer en haug med nyheter til overlevelsesspillet, og den blir tilgjengelig i early access på PC allerede 15. september.

Conan Exiles: Isle of Siptah.
Funcom

I en pressemelding forklarer Funcom at Isle of Siptah tar spillere med til utvidelsens titulære øy. Vel fremme begynner man med tomme hender, og i kjent overlevelsesstil må spillere sanke ressurser, slå leir og konstruere våpen og annet utstyr.

Spillere kan altså forvente mye av det samme som i hovedspillet, men ifølge utvikleren er det også noen nyvinninger å spore. Blant annet må spillere konkurrere mot hverandre om å fange slaver. Vinneren får sette disse til arbeid i leiren sin, og jo flere slaver man har, jo større sjanse har man til å kontrollere øya.

Conan Exiles: Isle of Siptah.
Funcom

Ellers byr Isle of Siptah på mye av det man kan forvente av en Conan Exiles-utvidelse. Her venter et stort område å utforske, nye monstre å bekjempe og nye muligheter for bygging. Den som vil kan for eksempel gi leiren sin en innsprøytning av sjørøverestetikk.

Utvidelsen åpner som nevnt for tidlig testing på PC neste uke. Den endelige lanseringen blir etter planen en gang i begynnelsen av neste år, da Isle of Siptah også kommer til PlayStation 4 og Xbox One.

Funcom-spillet Mutant Year Zero: Road to Eden blir film.
Se den første traileren »

Siste fra forsiden