Conan Exiles lar deg snart temme og holde husdyr

Og spillet er nå det mestselgende Funcom-spillet noensinne.

Funcom

I en fersk pressemelding kunngjør den norske spillutvikleren Funcom at deres seneste tittel Conan Exiles nå både er deres raskeste selgende og mestselgende spill noensinne.

Spillet har dermed dratt forbi den forrige rekordholderen Age of Conan: Hyborian Adventures, som solgte i 1,4 millioner eksemplarer, og passerte dette tallet på halve tiden. Funcom benytter anledningen til å kunngjøre flere nyheter som er på vei til Conan Exiles.

Utvikleren forteller at den andre innholdspakken til spillet, Jewel of the West, vil bli sluppet i august og byr blant annet på nye våpen, rustninger, møbler og byggematerialer i den såkalte Aquilonian-stilen.

Den kommende innholdspakken gir deg blant annet byggedeler i Aquilonian-stil.
Funcom

Får dyretemming i gratisoppdatering

Dette blir altså en betalt innholdpakke, men i tillegg jobber Funcom med det de kaller en av sine aller største gratisoppdateringer hittil. Denne oppdateringen skal blant annet by på muligheten til å finne og temme dyr som man kan bruke til å holde vakt, bære ressurser og mer.

Dyrene man kan temme vil omfatte blant annet kameler, pantere og til og med edderkopper. Utover dette er det ennå uvisst hvilke andre nyheter den store gratisoppdateringen vil komme med.

Conan Exiles kom ut i Early Access-utgave i fjor og ble omsider lansert i mai i år. Her på verket ble spillet tildelt 7 av 10 poeng.

– Når alt kommer til alt tilbyr Conan Exiles en opplevelse jeg ikke visste jeg ønsket meg, og en jeg kommer til å bruke mange flere timer i. Forhåpentligvis har også Funcom planer om å bruke en god del mer tid på universet, slik at vi én dag om ikke altfor lenge kan sitte igjen med et spill som er mer polert enn det var på utgivelsesdagen, skrev vår anmelder.

Les også: Se en halvtime fra Funcoms nye spill Mutant Year Zero: Road to Eden »

Siste fra forsiden