Funcom flytter på Conan Exiles-lanseringen

Utsetter spillet for å levere en mer polert opplevelse.

Funcom

Torsdag kunngjorde Funcom at Conan Exiles' opphold i Early Access blir litt lenger enn opprinnelig planlagt. Overlevelsesspillet skulle egentlig lanseres i begynnelsen av neste år, men er nå flyttet til andre kvartal i 2018.

Funcom trenger mer tid for å gi Conan Exiles en skikkelig finpuss.
Funcom

I en melding på Twitter forklarer utvikleren at selv om det kun er snakk om en liten tidsmessig endring, vil den føre til en betydelig forbedring i kvaliteten på spillet:

– Å sørge for at både det tekniske og spillopplevelsen i Conan Exiles er av høy kvalitet er vår førsteprioritet akkurat nå. Derfor har vi valgt å bruke litt lenger tid enn vi opprinnelig hadde planlagt, for å sørge for at vi får finpusset på spillet så mye vi kan før det går ut av Early Access, forklarte den norske utvikleren.

Early Access-suksess

Conan Exiles ankom Early Access på Steam i slutten av januar, og ble raskt en stor suksess for Funcom. I løpet av første uka solgte spillet over 300 000 eksemplarer, som på daværende punkt var nok til å tjene inn samtlige kostnader tilknyttet til utviklingen.

I august fant Conan Exiles veien til Xbox Ones Preview-program, samtidig med lanseringen av en utvidelse med nye områder å utforske. Fullversjonen, som altså kommer en gang utpå våren, kommer i tillegg til PlayStation 4.

Ellers har Funcom begynt å planlegge et helt nytt spill basert på Conan-lisensen. Foreløpig vet vi lite om prosjektet, men ifølge utvikleren skal produksjonen ikke begynne før etter lanseringen av Conan Exiles.

Vi prøvde Conan Exiles tidligere i år.
Les vår sniktitt på overlevelsesspillet her »

Siste fra forsiden