Funcom planlegger et nytt Conan-spill

Arbeidet begynner riktig nok ikke før Conan Exiles er lansert.

Konseptkunst fra overlevelsesspillet Conan Exiles.
Funcom

Funcom har så smått begynt å planlegge et helt nytt spill basert på Conan-lisensen. Det kommer frem i selskapets nyeste kvartalsrapport, offentliggjort denne måneden.

Fokus på Conan Exiles

Funcom vil først og fremst konsentrere seg om Conan Exiles. Traileren er for overlevelsesspillets nyeste utvidelse. (Video: Funcom)

Nyheten har skapt bekymring blant enkelte fans, som frykter at utvikleren mister fokus på Conan Exiles – både nå og for tiden etter spillets utgivelse. Funcom lover imidlertid at Oslo-studioet utelukkende konsentrerer seg om utviklingen av overlevelsesspillet:

– Vi planlegger et nytt Conan-spill, men full produksjon vil ikke begynne før etter Conan Exiles. Vi skal også støtte Conan Exiles etter lansering, men først må vi konsentrere oss om å levere det beste spillet vi kan, forsikret utvikleren på Twitter.

Conan Exiles er tilgjengelig i Early Access på PC, og gjennom Preview-programmet til Xbox One. Fullversjonen skal lanseres i løpet av første kvartal i 2018.

Les også: Conan Exiles mangler fremdeles innhold, men Funcom har lagt et godt fundament »

Ved siden av det nye Conan-spillet hintet kvartalsrapporten om et nytt uannonsert prosjekt under ledelse av Funcom North Carolina. Selskapet samarbeider også med utvikler Bearded Dragons om å lage et turbasert strategispill, som etter planen kommer til PC neste år.

Conan Exiles er allerede en suksess for Funcom.
Overlevelsesspillet reddet utvikleren fra konkurs »

Siste fra forsiden