Conan Exiles bryter ut av Early Access til våren

Funcoms overlevelsesspill lanseres offisielt på PC, PlayStation 4 og Xbox One i mai.

Etter å ha tilbragt litt over ti måneder i Early Access kan Conan Exiles nesten se lyset i enden av tunellen. Funcom kunngjorde denne uken at overlevelsesspillet får sin offisielle lansering 8. mai 2018. på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Conan Exiles forlater Early Access i mai 2018.
Funcom

Via spillets nettsider forteller den norske utvikleren at Conan Exiles kommer i både digital og fysisk utgave på samtlige plattformer. På PC blir prisen 39.99 dollar – opp fra Early Access-prisen på 29,99 – mens konsollutgavene skal koste 49,99 dollar. Norske priser er enda ikke fastsatt,

Vellykket Early Access-opphold

Lanseringen følger et vellykket Early Access-opphold som begynte på PC i slutten av januar i år. Conan Exiles gjorde rask suksess for Funcom, og allerede etter den første uka hadde selskapet tjent inn utviklingskostnadene for prosjektet. Spillet kom så til Xbox One via konsollens Preview-program i august.

Overlevelsesspillet tar oss med til Hyboria, der man trer inn i rollen som en av flere tusen mennesker som lever i eksil. I ødemarken må man gjøre det man kan for å klare seg, inkludert jakt på ville dyr, bygging av tilholdssteder og kamper mot både monstre og andre spillere.

Vår egen Gøran Solbakken prøvde spillet i begynnelsen av Early Access-perioden, og tross flere mangler mente han Funcom hadde lagt et godt fundament:

– Tilfredsstillelsen av å ha begynt reisen hengende på et kors, for så å ende opp med en liten landsby er god, og noe jeg godt kan gjøre flere ganger. Kampsystemet er såpass dårlig at kamper mot andre spillere ikke lokker, i hvert fall ikke for meg, men jeg kan se for meg at det kan bli både intenst og spennende hvis Funcom leverer på det de har planlagt, skrev han i februar.

Funcom har også et annet Conan-spill på gang.
Arbeidet med Conan Exiles skal riktignok ferdigstilles først »

Siste fra forsiden