Conan Exiles har fått Early Access-dato og ny trailer

Funcoms overlevelsesspill kommer til PC i januar og til Xbox One på våren.

I en pressemelding har Funcom annonsert en endelig dato for Early Access-utgaven av Conan Exiles. En tidlig versjon av overlevelsesspillet ankommer PC den 31. januar 2017, og blir deretter å finne på Xbox One en gang på våren. Pressemeldingen nevner ikke noe om PlayStation 4, men via Twitter skriver utvikleren at spillet også kommer til Sony-konsollen etter hvert.

Conan Exiles nærmer seg Early Access.
Funcom

Hva vi kan forvente oss av Early Access-versjonen er foreløpig uklart, men Funcom-sjef Rui Casais har tidligere uttalt at målet er å gi spillere en smakebit mens utvikleren pusler videre med å finslipe og ekspandere spillet.

Blodig kamp og enorme guder

Samtidig med annonseringen har Funcom lansert en ny trailer, som viser litt mer av hvordan det blir å spille Conan Exiles. I videoen – som ligger øverst i artikkelen – ser vi blant annet blodige slag, konstruksjon og riving av bygninger og tilkalling av enorme guder i kamp.

I Conan Exiles trer spillere inn i rollen som én av flere tusen mennesker som har blitt forvist fra samfunnet, og som tvinges til å leve i eksil. Ute i ødemarken må man gjøre alt man kan for å overleve, og det å dyrke jorda, jakte på dyr, bygge tilholdssteder og forsvare deg mot fiender er nøkkelkonsepter som skal utforskes i spillet.

Den brutale verdenen skjuler mange hemmeligheter.
Funcom

Conan Exiles kan spilles alene eller sammen med andre på nettet, og foruten å utkjempe brutale kamper forteller Funcom at spillere får sette sine spor på landskapet og forme verdenen slik de vil:

– Dette er absolutt en spillerbygd verden. Du bestemmer. Du fikser verdenen. Du skaper verdenen. Du bygger hus. Du lager dine egne bosetninger. Du skaper ditt eget imperium, forklarte kunstnerisk sjef for spillet, Gavin Whelan, i februar.

Funcom fikk nylig inn frisk kapital.
Selskapet hentet inn 52,8 millioner kroner (Digi.no) »

Siste fra forsiden