Se hvordan det er å spille Conan: Exiles i ny trailer

Spillet får Early Access-lansering i høst.

Funcom har sluppet en ny trailer der de for første gang viser kommende Conan: Exiles i aksjon. I traileren, som du kan se like ovenfor, får vi se alt fra nærkamp til beleiringer, fra byggesystem til sandstormer som truer med å knerte spilleren.

Conan Exiles.
Funcom

Som vi visste fra før av får ikke spilleren tre inn i rollen som Conan selv. Du er i stedet en av tusenvis som har blitt kastet ut av samfunnet og som nå må leve i eksil. Å dyrke mark, jakte på dyr, bygge ditt eget krypinn og å forsvare deg mot fiender er nøkkelkonsepter i spillet.

Early Access-variant på vei

I tandem med trailerlanseringen forteller Funcom at de har planer om å få sluppet en Early Access-variant av spillet i september, noe som vil gjøre at spillere kan betale for å få en smakebit av spillet mens utviklerne pusler videre på å finslipe og ekspandere spillet.

Conan Exiles.
Funcom

– Som med alle Early Access-spill kommer noen ting til å være mer ferdig enn andre, og spillerne vil være med på å hjelpe oss til å fokusere på det som er viktig for dem slik at vi kan forbedre og bygge ut innholdet og systemene innen den fullstendige lanseringen, forteller Funcom-sjef Rui Casais i pressemeldingen.

Conan Exiles ble først annonsert i januar i år, etter at selskapet sikret seg muligheten til å jobbe med lisensen på tampen av fjoråret. Spillet er nok et steg i Funcoms uttalte plan om å fokusere på flere mindre spill i tiden fremover heller enn gigantprosjektene de har vært kjent for. Det første eksemplet på dette så vi med skrekkspillet The Park i høst, som fikk en god mottagelse av oss.

Selskapet fikk nylig inn frisk kapital.
Funcom henter inn 52,8 millioner kroner (Digi.no) »

Siste fra forsiden