Control - Epic Games Store

Control er neste gratisspill fra Epic-butikken

Det flotte actionspillet deles ut frem til 17. juni.

Remedy Entertainment

Det går mot helg og som alltid betyr det at Epic Games-butikken har et nytt spill å dele ut. Denne gangen er det Control – actionspillet fra Remedy Entertainment – som gis bort helt gratis, og tilbudet gjelder frem til 17. juni.

Control er gratis den neste uken.
Remedy Entertainment

Vil du ha et eksemplar må du gå til Controls butikkopppføring i Epic Games Store. Her trykker du knappen merket «Get», logger inn med Epic-konto og så kan du fritt laste ned og spille så mye du vil.

Epic lister for øvrig også Genshin Empact som et av sine gratisspill denne uken, men det er allerede gratis å spiller.

– Knakende god action

Control plasserer spillere i skoene til Jesse Faden, som på leting etter sin bror plutselig ender opp som sjef for det merkelige Federal Bureau of Control. I sin nye rolle blir Jesse nødt til å hamle opp med Hiss, en mystisk greie som har invadert.

Vår egen Øystein Furevik storkoste seg med spillet da det kom ut i 2019. I sin anmeldelse meldte han om knakende god action, som griper tak i spillere med sin spennende historie.

– Control er et fengslende og uhyre engasjerende spill som gir oss noe litt annet enn den typiske kriger på jakt etter noe å skyte i enda en krig. Det er en spennende og mystisk historie her som du må prøve å finne ut av. Historien ligger ikke bare over spillet som en forklaring på hvorfor ting skjer, den er en essensiell og integrert del i alt som skjer og den er en av de få spillhistorier den siste tiden jeg virkelig har investert i, var dommen den gang.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i juni »

Siste fra forsiden