Snart kan du spille Counter-Strike med zombier

Counter-Strike med zombier

Nexon bringer det originale Counter-Strike tilbake fra de døde.

Nexon

Counter-Strike Nexon: Zombies, et gratis skytespill basert på Valves populære onlineserie, starter åpen betatesting neste uke. Spillet byr på en ny vri i den klassiske serien og går samtidig tilbake til der det hele begynte, med utseendet til det opprinnelige Counter-Strike.

Zombies introduserer flere nye spillmoduser, med spiller-mot-spiller og spiller-mot-miljø i både gamle og nye brett. Kjente og kjære moduser som «Bomb Defusal» og «Hostage Rescue» er tilbake, mens blant annet «Beast Mode», «Bazooka Mode» og «Football» gjør et inntog.

Foreløpig vet vi ikke mye om de nye modusene, men om ikke annet er i hvert fall navnene unike.

Rollespillelementer

Zombies tilbyr også de gode, gamle CS-modusene.

«Zombie Scenario» er spillets historiemodus der spillere samarbeider om å utrydde de levende døde. En rekke ulike oppdrag byr på alt fra koordinering for å nå et mål til kaotiske bosskamper. Spillets utvikler, Nexon, lover et stort og variert våpenarsenal som lar hver spiller beseire fiender på sitt eget vis.

I tillegg til Counter-Strikes vanlige skyte-action tilbyr Zombies også enkelte rollespillelementer, som for eksempel muligheten til å tilpasse og bygge nye våpen. Et klansystem lar spillere fra samme klan opptjene bonuser og nytt utstyr fortere når de spiller sammen.

Valve er ikke videre kjent for å lisensiere ut spillene sine til andre utviklere, men dette blir det tredje Counter-Strike-spillet utviklet av Nexon. Det sør-koreanske studioet ga ut Counter-Strike Online i 2008 og etterfølgeren Online 2 i 2013. De var riktignok beregnet for det asiatiske markedet og Zombies blir det første de gir ut på Steam.

Betaen starter den 23. september og er tilgjengelig for alle som har en Steam-konto.

Zombies er ikke Nexons eneste pågående prosjekt. Utvikleren samarbeider også med Cliff Bleszinski om å lage BlueStreak, et annet gratis skytespill.

Siste fra forsiden