CPL Europe endrer turneringsstruktur

CPL Europe endrer turneringsstruktur. I motsetning til å tidligere arrangere to til tre konkurranser på vilkårlige tidspunkt i løpet av året kommer CPL Europe fra nå av arrangere to konkurranser årlig.

Endringene betyr at det vil bli arrangert fire store CPL-turneringer årlig. To vil finne sted i USA på sommeren og vinteren, mens de to andre vil foregå i Europa på våren og høsten. Vinnerne av arrangementene i Europa vil ikke bare som tidligere motta en pengepremie, men også få en gratis reise til neste arrangement i USA. CPL Europe kommer også i fremtiden til å holde begivenhetene på forskjellige plasser i Europa slik at fleste mulig vil få mulighet til å delta. Det siste arrangementet som følger det gamle oppsettet vil gå av stabelen i Danmark, nøyaktig dato og sted vil snart bli offentliggjort.

Cyberathlete Professional League er en organisasjon som organiserer store sportsbegivenheter for gamere innen flere spill. De har hele tiden vært blant pionerene i å drive utvikling av elektronisk sport fremover og har delt ut store pengepremier i spill som Counter-Strike, Quake 3, WarCraft 3 og Unreal Tournament 2003.

Siste fra forsiden