Crysis 2 med enorm samlerutgave

Innholdet og prisen på den ultimate boksen er omtrent like voldsomme.

Det kommende Crysis 2 lover nok en gang å revolusjonere førstepersonsskytespillene – i alle fall de tekniske aspektene ved dem. Det første Crysis var såpass imponerende at vi gjerne tar utviklerne Crytek på ordet, selv om spillet har gått fra å være satt til vakre jungel-landskap til å bli «enda et» skytespill satt til en storby.

Den rådyre Nano-utgaven.

For kort tid siden ble detaljende om det kommende spillets aller mest omfattende versjon lekket. Crysis 2 Nano Edition ser ut til å være like ambisiøs som spillet selv, om ikke av annen grunn enn prisen.

Ifølge den svenske nettbutikken Webhallen vil denne tilsynelatende ganske heftige versjonen av actionspillet koste rundt 200 dollar, noe som i dagens kurs utgjøre drøye 1300 norske kroner direkte omregnet, uten avgifter.

Ganske heftig pris, men så får man også et par godsaker med i pakken (se bildet). De som punger ut vil få spillet i en solid metallboks i stedet for plastomslag. I tillegg vil det følge med en ryggsekk som matcher Nano-drakten i spillet perfekt, en plastfigur av spillkarakteren The Prophet og en 176-sider lang bok med konsepttegninger og lignende.

I tillegg vil kjøpere få en del gulrøtter i selve spillet, deriblant høyere startnivå i spillets flerspillerdel og flere eksklusive våpen og kamuflasje-typer.

Hvilken versjon vil du kjøpe?

Les også:Første info om Crysis 2
Les også:E3 2010: EA viste frem sine håpefulle
Les også:Mer Dragon Age om ett år


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden