Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO kutter gratistilgang på rangerte kamper

Nye spillere må bla opp 129 kroner.

Valve

To og et halvt år etter at Counter-Strike: Global Offensive gikk over til en gratismodell, har Valve gjort endringer igjen. Hovedspillet forblir gratis, men nye spillere blir nødt til å åpne lommeboken dersom de vil ha tilgang på rangerte kamper.

CS:GO justerer på tilbudet for de som spiller gratis.
Valve

Frem til nå har gratisspillere kunnet tjene opp Prime-status – som gir tilgang på rangerte kamper – kun gjennom spilling. Via spillets nettsider forklarer utvikleren imidlertid at dette har gjort det for enkelt for juksemakere å komme seg inn.

– Med tiden har disse fordelene dessverre blitt et incentiv for regelbrytere til å ødelegge opplevelsen for både nye og eksisterende spillere. Så i dag justerer vi på tilbudet for nye spillere, sier Valve.

Nyopprettede CS:GO-kontoer som vil spille rangerte kamper må dermed ut med 129 kroner for å sikre seg Prime-status. I tillegg flyttes opptjening av erfaringspoeng, rangeringssystemet og belønninger som våpen-skins bak betalingsmuren.

De som spiller gratis vil fortsatt kunne spille samtlige moduser og ha full tilgang på Workshop-innhold, påpeker utvikleren. I Competitive, Wingman eller Danger Zone vil man plasseres i grupper med spillere på likt ferdighetsnivå, men man blir altså ikke tildelt en egen rang.

Snart får vi vite mer om det neste Rainbow Six-spillet.
Ubisoft lover avduking til helgen »

Siste fra forsiden