CSI-eventyr til Xbox 360 og Wii

Politispillet CSI: Hard Evidence kommer nå også til Xbox 360 og Wii.

I følge nettstedet Worthplaying har Ubisoft nå røpet at politieventyret CSI: Hard Evidence ikke lenger vil være PC-eksklusivt. Spillet kommer nå også til Wii og Xbox 360, og blir dermed et av de første vestlige pek-og-klikk-eventyrene utviklet for disse plattformene.

I CSI: Hard Evidence får vi tre inn i skoene på et medlem av CSI-teamet. Her må du hjelpe Gil Grissom, Catherine Willows og resten av folkene fra Las Vegas-avdelingen til CSI å løse drapsgåter ved hjelp av realistiske teknikker og laboratorieutstyr. Her får vi rettsmedisinske rekonstruksjoner og åsteder tatt fra TV-serien.

Nye elementer i forhold til forrige spill i serien inkluderer et helt nytt garasjelaboratorium for undersøkelser av biler og båter, forbedret bevisinnsamling og et generelt lengre og mer omfattende spillopplevelse enn tidligere. I tillegg loves vi større frihet enn før, samt nytt og høyteknologisk utstyr.

Computer & Video Games har litt ekstra informasjon om de to nye versjonene, og forteller at Xbox 360-versjonen vil få forbedret (filmaktig) grafikk, mens Wii-versjonen lar deg bruke Wii-kontrolleren til å navigere deg gjennom de ulike åstedene i spillet.

CSI: Hard Evidence skal lanseres senere i år. Utviklingen er det Telltale Games (kjent for sin Sam & Max-serie) som står for.

Siste fra forsiden