Cuphead

Cuphead har plutselig blitt lansert på PlayStation 4

Det tidligere Xbox One-eksklusive spillet er nå tilgjengelig på alle dagens konsoller.

Uten å ha sluppet noen hint på forhånd, har utvikler Studio MDHR nå kunngjort at deres kritikerroste skytespill Cuphead har blitt sluppet på PlayStation 4. En trailer kan du se øverst i artikkelen.

Cuphead ble først lansert på Xbox One og Windows i 2017 og har siden også kommet til Switch, før det altså nå omsider også slippes på Sonys plattform. Spillet er tilgjengelig via PlayStation Store.

Cuphead ...
Sony

God mottakelse

Spillet fikk god mottakelse da det ble lansert, og er blant annet kjent for sin originale og kreative stil, høye vanskelighetsgrad og intensitet, og fokus på kontinuerlige sjefskamper.

Her på verket ble Cuphead belønnet med solide 8 av 10 poeng av vår anmelder:

... og Mugman.
Sony

– Den visuelle stilen i spillet er ned til fingerspissene gjennomført og nydelig at den nesten er verdt kjøpet alene. Legg til et lydspor som bygger opp under tempoet, intensiteten og det hektiske i spillet så har du noe helt unikt, skrev vår mann før han la til:

– Men husk også at Cuphead kommer til å teste tålmodigheten din til det ytterste. Noen av sjefskampene kjennes nær sagt umulig ut, både etter 20 og 30 forsøk. Når det da endelig løsner så er følelsen desto mer digg.

Utvikleren Studio MDHR består av brødreparet Chad og Jared Moldenhauer, og arbeidet med spillet startet i 2010.

Les også: PlayStation viste frem ni spill i ny indiesatsing »

Siste fra forsiden