Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 tilbake til PlayStation-butikken neste uke

Seks måneder etter at det ble fjernet.

CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 får sitt offisielle PlayStation-comeback 21. juni. Det bekreftet CD Projekt RED med en kort pressemelding tirsdag.

Sony er tydeligvis fornøyd med fiksejobben CD Projekt RED har gjort.
CD Projekt RED

Meldingen kommer etter at spillet plutselig dukket opp i PlayStation-butikken tidligere i dag. Riktignok kunne man ikke kjøpe det og Sony fjernet spillet raskt igjen, men nå er altså comebacket et faktum.

Fjernet på grunn av feil

Cyberpunk 2077 ble fjernet fra PlayStation-butikken like før jul, som følge av spillets problemer på PlayStation 4. Som Sony forklarte den gang var det viktig at alle kunder var fornøyde med produktene de kjøpte fra butikken, og i tillegg til å fjerne spillet fikk alle spillere tilbud om full refusjon.

Siden den gang har teamet jobbet for å pusse på opplevelsen, både på PlayStation og andre plattformer. Flere oppdateringer har blitt lansert, selv om prosessen har blitt noe hindret av et omfattende datainnbrudd hos utvikleren.

CD Projekt har for øvrig fortalt at det kun var 30 000 eksemplarer – av totalt 13,7 millioner solgte i desember 2020 – som ble refundert.

CD Projekt RED endrer på måten det lager spill.
Fremover skal studioet blant annet jobbe med flere storspill av gangen »

Siste fra forsiden