Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 15

Dagens julekalender er åpnet

Mer datautstyr ligger og venter på en heldig vinner.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Utstyrspakke fra SteelSeries

Bak dagens luke skjuler deg seg noen godbiter for den teknofile. I dag kan du nemlig vinne tastaturet Apex M800, et par hvite Siberia 650 hodetelefoner og datamusen Rival 300 i sort. Samtlige er levert av den danske utstyrsprodusenten SteelSeries. Her har du virkelig en mulighet til å oppgradere datautstyret ditt i forkant av neste års spilløkter.

SteelSeries Apex M800.
SteelSeries

Apex M800 er et kablet mekanisk tastatur spesialbygd for spilling. Tastene er høyresponsive og har rimelig flott LED-belysning som tar seg bra ut i mørket. Tastene har en lav profil som er ideell for raske overganger. Tastaturet er også utstyrt med en egen prosessor hvis formål er å minimere responstid og avlaste datamaskinens CPU.

SteelSeries Siberia 650.

Siberia 650 er hodetelefoner med 7.1 Dolby digital surroundlyd. Med disse over ørene blir du i stand til å plukke opp langt flere nyanser i et spills lydlandskap enn med vanlige hodetelefoner. 650 har i tillegg volumkontrol på øret – hvilket er hendig i kampens hete når fjernkontrollen ligger for langt unna.

SteelSeries Rival 300 Black.

All verdens ferdigheter med WASD betyr likevel lite om man ikke har en datamus som står i stil til tastaturet. Rival 300 har en avansert optisk sensor med CPI-innstilling fra 50 til 6500. Med programvaren SteelSeries Engine 3 kan du skreddersy følsomhet og andre innstillinger til dine egne preferanser. Musens design, med belysning og 3D-print, gjør at den glir godt inn sammen med Apex M800 og Siberia 650.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden