Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 23

Dagens kalenderluke er åpnet

Se hva vi deler ut dagen før dagen.

Shutterstock/fotohunter

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Razer BlackWidow Chroma.
Razer DeathAdder Chroma.
Razer Kraken 7.1 Chroma.

I dag gir vi bort en pakke med spillutstyr fra Razer sin nye Chroma-familie. Dette er en serie produkter med spesielle lys og mønstre som kan tilpasses fra spill til spill. Fargene kan programmeres og synkroniseres mellom mus, tastatur og hodetelefoner etter dine egne behov.

Ellers er produktene slik vi kjenner dem:

BlackWidow-tastaturet har mekaniske taster som de fleste andre spilltastaturer med respekt for seg selv. Det betyr at det er raskt og responsivt, med lang holdbarhet. Tastene på BlackWidow er samtidig lette, slik at man kan dobbeltrykke på en effektiv måte.

Den legendariske DeathAdder-musa ble for første gang lansert i 2006 og er fortsatt blant de mest populære spillmusene på markedet. Her får vi en presis optisk 4G-sensor med opp til 10 000 dpi, og lav vekt gjør den lett å bevege på. Sidegrepet er dekket med gummi for maksimal kontroll.

Hodesettet Kraken 7.1 gir virtuell 7.1-lyd som i følge produsenten skal gi en god dybde til spillopplevelsen. Samme programvare som styrer fargene tilbyr også egendefinerte lydjusteringer, dersom man for eksempel vil ha mer bass eller klarere stemme. På venstre øreklokke sitter en mikrofon som kan trekkes ut eller dyttes tilbake ved behov. Bøylen er utstyrt med syntetiske puter som gjør at den sitter veldig godt på hodet.

Les mer om denne spillpakken i testen på Tek »

For å være med i trekningen må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Spillrulett
1150 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden