Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 9

Dagens kalenderluke er åpnet

Rollespill, sa du?

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Eventyr og rollespill

Bak dagens luke skjuler deg seg to spill som på hver sin måte bringer tilbake herlige minner fra 90-tallets rollespill på PC. Savner du spill som Baldur's Gate, Icewind Dale og Planetscape: Torment, får du her muligheten til å vinne to spill som bærer videre arven etter disse klassikerne. Dagens meny består av Pillars of Eternity med utvidelsespakke og «4-Pack»-utgaven av Magicka 2 til Steam.

Pillars of Eternity: The White March.

Pillars of Eternity ble sluppet av Obsidian tidligere i år etter en meget vellykket folkefinansiering som den gang satte ny rekord på Kickstarter. Spillet sikter seg inn på å være en åndelig oppfølger til Baldur's Gate og har derfor mange kjennetegn og kjernemekanikker derfra.

Vår anmelder likte spillet meget godt og trakk blant annet frem den troverdige verdenen, dybden i kampsystemet og den generelle valgfriheten som grunner til at Pillars of Eternity i aller høyeste grad lever opp til arven etter Baldur's Gate. Det må likevel understrekes at man absolutt ikke behøver å ha kjennskap til Baldur's Gate og de andre gamle traverne for å kunne nyte Pillars of Eternity og alt det har å by på.

Den første delen av utvidelsen The White March er også inkludert. Denne utvidelsen høyner nivågrensen og legger til et nytt område med en fersk historie og nye figurer. Som vinner av premien får du også tilgang på andre halvdel av utvidelsen når den kommer i januar.

Magicka 2.

Magicka 2 er også fra første halvdel av 2015 og er utviklet av Pierces Interactive. Tross tittelen skal spillet fungere som en prolog til det første Magicka fra 2011. I Magicka 2 spiller du som en trollmann som streber etter å mestre de magiske elementene.

Spillet har et tydelig fokus på samarbeid, og vår anmelder mente at det helt klart blir mest gøy når du spiller med flere venner. Humoristiske øyeblikk og det kaoset som oppstår når man er flere, er Magicka 2s sterkeste side. 4-Pack-utgaven, som er utgaven du kan vinne, har noe mer innhold en grunnspillet alene.

Slik vinner du

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden