Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 9

Dagens kalenderluke er åpnet

Lei av at nettet ditt detter inn og ut?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Liten ruter med masse kraft

TP-Link Archer C3200.
Kurt Lekanger/Tek.no

Er du lei av lugging, bildehopp og bufring når du spiller eller surfer på nett? I stedet for å rive deg i håret og ta en sint telefon til nettleverandøren din, bør du delta i dagens trekning. Bak vår niende luke finner vi nemlig den trådløse ruteren TP-Link Archer C3200. Med denne lille luringen i hus går du en langt glattere spill-og netthverdag i møte.

I sin test av ruteren kunne vårt søsternettsted Tek.no melde at TP-Link Archer C3200 er en rask og praktisk trådløs ruter med mange smarte løsninger, og med veldig god ytelse sammenlignet med andre AC3200-rutere. I tillegg er rekkevidden og signalstyrken solid, selv med mye signalstøy.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
480 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden