Dans til din egen musikk

Lei av dansespill med begrensede lydspor? Nå kommer Codemasters til unnsetning med Dance Factory til PS2.

Ulempen med de fleste dansespillene på markedet er at lydsporene deres er alt for begrenset. For det første inneholder de ofte musikk du ikke synes noe spesielt om, og for det andre må du kjøpe et helt nytt spill for å få mulighet til å danse til andre sanger og melodier. Dette har danseglade Codemasters sett seg lei av, og nå har de kunngjort løsningen, i form av Dance Factory.

Dance Factory er et dansespill hvor du kan bruke dine egne CD-er. Dermed kan du selv velge hvilken musikk du vil danse til, og hvis du trenger mer musikk, kan du bare kjøpe en ny CD i stedet for å investere i nok et dyrt spill. Lanseringen av Dance Factory vil finne sted i april neste år, og spillet kommer eksklusivt til PS2.

Spillet kommer med noe Codemasters kaller "beat recognition technology", som tillater spillet å koreografere egne dansebevegelser spesifikt for en hvilken som helst melodi, enten det er klassisk disko, guitarrock, R&B eller et cover av en gammel Commodore 64-låt. I tillegg til dette inneholder Dance Factory en rekke moduser, inkludert "fitness", "endurance" og "recorder".

"Fitness"-modus lar deg trene deg slank og fin samtidig som spillet viser deg hvor mange kalorier du brenner på øvelsene. "Endurance"-modus lar deg prøve å danse deg gjennom en hel CD, men om du gjør det dårlig får du ikke danse til neste sang. "Recorder"-modus lar deg koreografere dine egne dansebevegelser og utfordre vennene dine med dem.

Flerspillermodusen lar opp til 16 spillere kjempe mot hverandre i en haug av forskjellige spilltyper (som "freestyle", "battle" og "elimination"), og spillet har dessuten mange andre moduser for både en og flere spillere. Om du ikke er spesielt stolt av musikksamlingen din, kommer spillet med fem lisensierte melodier som du kan øve deg på til du har fått kjøpt nye CD-er.

Siste fra forsiden