Dark Souls-skaperne avslører sitt neste spill

Og det blir veldig mørkt.

På Sonys pressekonferanse i forbindelse med E3 trakk de frem et stort ess for kjernespillerne, nemlig det mørke actionrollespillet Bloodborne.

Spillet utvikles av Dark Souls-skaperne From Software, i samarbeid med Sonys eget Japan Studio, og blir følgelig PlayStation 4-eksklusivt.

Pest og elendighet

Det er Souls-veteran Hidetaka Miyazaki som leder utviklingen, og spillet byr på en kombinasjon av actionspill, rollespill og skrekk.

Handlingen foregår i en eldgammel by ved navn Yharnam, som har blitt forbannet med en sykdom som sprer seg som ild i tørt gress gjennom bygatene. Som vanlig med skumle sykdommer i spill, har den en stygg tendens til å forvandle de som blir smittet til monstre.

Din oppgave blir først og fremst å overleve i en by der farer lurer rundt hver eneste krok, men også å komme til bunns byens dystre hemmeligheter og forhåpentligvis også finne roten til sykdommen.

Dette er etter alt å dømme spillet som før E3 ble lekket under arbeidstittelen Project Beast, og de få filmsnuttene vi så fra det den gangen indikerte at vi fikk leke oss med både brutal nærkamp og kruttbaserte våpen.

Bloodborne skal lanseres i løpet av 2015. Mens du venter kan du jo ta en titt på From Softwares ferskeste spill, Dark Souls 2. Det klarte å kvalifisere seg til den høyeste karakteren på skalaen vår da det kom på PC.

Siste fra forsiden