Datoen er satt for The Walking Deads tredje sesong

Første episode slippes om en måned.

Telltale Games

Den tredje sesongen av zombie-eventyret The Walking Dead, kalt A New Frontier, får sin etterlengtede premiere rett før jul. Det skriver Telltale Games i en pressemelding.

The Walking Dead: A New Frontier foregår fire år etter det første zombie-utbruddet.
Telltale Games

Spillets første av fem planlagte episoder lanseres den 20. desember på PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og iOS- og Android-enheter. The Walking Dead: A New Frontier blir i utgangspunktet kun tilgjengelig digitalt, men fysiske versjoner kommer til PlayStation 4 og Xbox One den 7. februar.

Nye prøvelser

Handlingen i A New Frontier er satt til fire år etter de første zombie-utbruddene, i en periode der menneskeheten prøver å komme seg på beina igjen. Vi møter den nye figuren Javier, som leter etter sin bortkomne familie. Underveis blir han introdusert for ungjenta Clementine, og sammen må de to navigere en hverdag full av farer.

Tidligere har Telltale uttalt at de to figurene skal være nærmest likestilte, og underveis får spillere kontrollere både Clementine og Javier. Hva historien angår holdes fortsatt mange av detaljene hemmelige, men under The Game Awards-showet den 1. desember lover utvikleren å gi oss en sniktitt på A New Frontiers første episode.

På utdelingskvelden er det også ventet at Telltale skal avsløre spillet de lager i samarbeid med Marvel. Prosjektet som først ble annonsert i april i fjor har vært hemmeligholdt i lang tid, men nylig begynte rykter å sirkulere om at det skal være basert på Guardians of the Galaxy.

Telltale jobber også med et Batman-spill.
Vi prøvde spillets første episode tidligere i år »

Siste fra forsiden